BLEX-IT

Freelance

Ben jij een IT-freelancer en zoek je nu of in de toekomst nieuwe opdrachten? Wij willen graag met je connecten! Bij BLEX-IT beschikken we over een uitgebreid netwerk van potentiële opdrachtgevers en kunnen we je assisteren bij de bemiddeling met hen. Door onze bemiddeling kun jij je richten op het ondernemen, terwijl wij het administratieve werk voor onze rekening nemen.

Freelance diensten

Als drukbezette freelancer heb je niet altijd de luxe om zelf op zoek te gaan naar nieuwe opdrachten. Maar dan komt BLEX-IT in beeld! Met ons uitgebreide netwerk nemen wij de acquisitie voor jou uit handen. Verzekerd van boeiende opdrachtgevers, kun jij je volledig richten op wat er echt toe doet: het leveren van topkwaliteit werk. Geef ons gewoon wat achtergrondinformatie en je vaardigheden, tijdens een informeel gesprek, en laat de rest aan ons over. Ontdek een nieuwe dimensie in freelancen!

Ben je nog geen freelancer maar wil je wel als freelancer aan de slag? Wij bieden ondersteuning en begeleiding bij de overgang naar zelfstandig ondernemerschap. Wij kunnen je begeleiden bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het bepalen van het ideale uurtarief als freelancer, en natuurlijk bij het verwerven van je eerste klant en het opbouwen van een solide netwerk.

1

Continuïteit

BLEX-IT heeft een constante stroom van opdrachten, waardoor jij minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar nieuwe opdrachten en meer tijd kunt besteden aan het uitvoeren van je werk. Wij bieden nieuwe opdrachten aan voordat je huidige opdracht is afgerond, waardoor je naadloos kunt overstappen en je professionele ontwikkeling kan voortzetten.

2

Onderhandelingsondersteuning

Wij bieden ondersteuning bij contractonderhandelingen, tariefbesprekingen en andere zakelijke aspecten, waardoor jij beter gepositioneerd bent voor gunstige voorwaarden.

3

Ondersteuning en Ontwikkeling

Klaar voor een uitdagende carrièrestap? Twijfel je over je richting of wil je nieuwe skills ontwikkelen? Jouw persoonlijke consultant bij BLEX-IT staat voor je klaar. Bij ons krijg je de kans om voortdurend te leren en te groeien, met mogelijkheden voor bijscholing, training en certificering om je carrière verder te ontwikkelen.

Voor specialisten

Ontvang vacatures direct in je mailbox