BLEX-IT

Detachering

Ontdek jouw ideale IT-uitdaging met BLEX-IT! Als experts in IT-detachering koppelen we je aan organisaties die jouw technische vaardigheden en innovatieve mindset omarmen. Verken een wereld vol mogelijkheden, waar je niet alleen boeiende projecten aangaat, maar ook voortdurend leert en ontwikkelt. BLEX-IT staat garant voor persoonlijke begeleiding, groeikansen en opdrachten die je energie en voldoening geven. Ontketen jouw potentieel en bouw de IT-loopbaan waar je van droomt.

Ontdek jouw ideale IT-uitdaging!

Als experts in IT-detachering koppelen we je aan organisaties die jouw technische vaardigheden en innovatieve mindset omarmen. Verken een wereld vol mogelijkheden, waar je niet alleen boeiende projecten aangaat, maar ook voortdurend leert en ontwikkelt. BLEX-IT staat garant voor persoonlijke begeleiding, groeikansen en opdrachten die je energie en voldoening geven. Ontketen jouw potentieel en bouw de IT-loopbaan waar je van droomt.

1

Ondersteuning en Ontwikkeling

Klaar voor een uitdagende carrièrestap? Twijfel je over je richting of wil je nieuwe skills ontwikkelen? Jouw persoonlijke consultant bij BLEX-IT staat voor je klaar. Bij ons krijg je de kans om voortdurend te leren en te groeien, met mogelijkheden voor bijscholing, training en certificering om je carrière verder te ontwikkelen.

2

Uitdagende Projecten

BLEX-IT biedt toegang tot een divers scala aan uitdagende IT-projecten bij MKB bedrijven tot aan grote corporates, waardoor jij je vaardigheden kunt aanscherpen en uitbreiden. Sommige projecten lijken buiten handbereik maar wij kunnen die deuren voor je openen.

3

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij ons is elke professional een uniek individu met eigen doelen en een eigen carrièrepad binnen de IT-wereld. Je krijgt niet zomaar een contract, maar een op maat gemaakte overeenkomst die past bij jouw wensen en ambities. Wij bieden flexibele contracten die evolueren, van een tijdelijk contract naar een vast dienstverband. Ook is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een leaseauto die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden. De salarissen zijn bij ons niet alleen eerlijk maar ook marktconform, omdat wij geloven dat jouw inzet de beloning meer dan waard is.

Voor specialisten

Ontvang vacatures direct in je mailbox